Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Το μυστήριο πίσω από τους 18 γιγάντιους σκελετούς που βρέθηκαν στο Ουισκόνσιν.

Τα ύψη τους κυμαινόταν μεταξύ 7,6 πόδια μέχρι 10 πόδια.Τα κρανία τους «πιθανώς είναι ανδρικά είναι πολύ μεγαλύτεαη από τα κεφάλια από κάθε φυλή που κατοίκησε την Αμερική μέχρι σημέρα.» Τείνουν να έχουν διπλή σειρά δοντιών, 6 δάχτυλα στα χέρια, 6 δάχτυλα στα πόδια και όπως οι άνθρωποι ήρθαν σε διαφορετικές φυλές. Τα δόντια στο μπροστινό μέρος της γνάθου είναι τακτικοί γομφίοι.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί, σε όλο τον κόσμο, πιστεύουν ακράδαντα ότι οι γίγαντες ήταν πραγματικοί, και υπάρχουν πολυάριθμα αρχαία κείμενα – όπως η Αγία Γραφή — που αναφέρουν ότι αυτά τα «μυθολογικά όντα», ήταν πραγματικά.

«Υπήρχαν γίγαντες στη γη, σε εκείνες τις ημέρες και μετά από αυτό, όταν οι γιοι του Θεού εἰσῆλθαν με τις κόρες των ανθρώπων, και έφεραν τα παιδιά τους, το ίδιο έγινε επίσης ισχυροί άνδρες που ήταν παλιά, άνδρες φήμης.»-Γένεσις 6:4 Συγκλονιστικές δηλώσεις που απαιτούν συγκλονιστικά αποδεικτικά στοιχεία. Στις 4 Μαΐου του 1912, οι New York Times δημοσίευσαν μια νέα έκπληξη: σε αρχαιολογικές ανασκαφές κοντά στη λίμνη Delavan στο Ουισκόσιν, είχαν βρεθεί σκελετοί με τεράστιες διαστάσεις.
Με άλλα λόγια, έμοιαζαν σαν γίγαντες. Σύμφωνα με την είδηση εκείνου του χρόνου, οι σκελετοί που βρέθηκαν από μια ομάδα αρχαιολόγων του Beloit College Πανεπιστήμιου, του Ουισκόσιν ήταν μεταξύ 2» 3 και 3 μέτρα.
Αυτά ήταν μερικοί μόνο από τους πολλούς σκελετούς που ανακαλύφθηκαν σε όλο τον κόσμο. Είναι ενδιαφέρον, η περιοχή όπου βρέθηκαν οι σκελετοί- γίγαντες, είναι γνωστοί σαν Γιγαντόσωμοι σκελετοί, που δεν φαίνονται να αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά των απλών ανθρώπων ή στους ντόπιους στην περιοχή. Το 1891, οι επιστήμονες του ιδρύματος Smithsonian ,είχαν βρει ένα γιγάντιο σκελετό στις ανασκαφές σε πυραμιδικούς τάφους, στην περιοχή του Μάντισον, περιέργως επίσης στο Ουισκόνσιν.
Όλοι οι σκελετοί φέρεται ότι εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, υπάρχει απόδειξη,αφού σχεδόν 100 χρόνια μετά ανακαλύφτηκαν τεράστιοι σκελετοί –ευρήματα, σε όλη την αμερικανική Μεσοδυτική χώρα.
Στο Οχάιο, Αϊόβα, Μινεσότα, Ιντιάνα, Κεντάκυ και Ιλλινόις η ανακάλυψη από τέτοιου είδους σκελετούς είναι καλά τεκμηριωμένη.
«Συνωμοσιολόγοι» πιστεύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει κάτι και δεν έχει κανένα απολύτως συμφέρον να μιλάμε για ένα δυνατό αγώνα γιγάντων που κατοικούσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από αιώνες.
Αλλά η Αμερική δεν είναι η μόνη ήπειρος όπου έχουν γίνει τέτοιες ανακαλύψεις.
Σε άλλα μέρη του κόσμου, οι ερευνητές έχουν επίσης βρεί ανθρώπινα οστά που φαίνεται να ανήκουν σε μια φυλή γιγάντων.
ΠΗΓΗ http://www.ancient-code.com/mystery-behind-18-giant-skeletons-found-wisconsin/

Δεν υπάρχουν σχόλια: