Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ Σ Φ Ρ Α Γ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι πηγές & βρύσες;;; (Τί επιδιώκουν;)

(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  Σ Ο Β Α Ρ Η, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!) Η παγκόσμια ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ πηγών, με την δικαιολογία της …
προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους ανθρώπους, με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.
Στα πλαίσια της επικίνδυνης & ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ‘Ατζέντα 21’, πλέον, όχι μόνο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάποιον να …συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η ‘ΔΕΥΑΜΒ’, σφραγίζει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ(!) πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Π ο ρ τ α ρ ι ά !!!
ΜΑ, ΓΙΑΤΙ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΑ ΛΟΓΙΚΗ;
Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχειρήσεως.
Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. 
Οι υπόλοιπες 22, θα …σφραγιστούν!!!
Γιατί; Ποιός είναι ο (ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ) λόγος;
Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη, η απόφαση είναι τελεσίδικη (!) και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω! («Μπράβο» πείσμα…)
«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει, γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε…(Υπερβολή, το άφθονο νεράκι στους ανθρώπους; Τί …»πίνεις» ρε κύριε;;;)
«Σφραγίζονται» όλες οι βρύσες λοιπόν, με σκοπό αργότερα, κανείς να μην μπορεί να βρει νερό από φυσικές πηγές και όλοι να πίνουμε από τα υδραγωγεία, ή τα ….εμφιαλωμένα νερά!
Σε περίπτωση δε ενός ‘κραχ’, η εύρεση νερού να γίνει δύσκολη…
Πηγές «σφραγίζονται» σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε άλλες, δεν φτάνει πλέον φυσικό νερό, αλλά νερό γεωτρήσεων.

ΠΗΓΗ : http://www.oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: