Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Έβγαλαν πλοία,υποβρύχια και αεροσκάφη στο Αιγαίο οι Τούρκοι – Πάνε φουλ για «επεισόδιο»!

Αιφνιδιαστικά έβγαλαν σύνθετη ναυτική δύναμη οι Τούρκοι...
για «ναυτικές ασκήσεις» ταυτόχρονα  σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο με στόχο την πρόκληση επεισοδίου και στην θάλασσα ενδεχομένως της Ελλάδας, μετά τις αεροπορικές προκλητικές παραβιάσεις στα νησιά μας όλο το προηγούμενο διάστημα.

Επίσημα το τουρκικό επιτελείο ανακοίνωσε  την έξοδο στο Αιγαίο  μίας φρεγάτας, δύο κορβετών, όλες  «φορτωμένες» με πυραύλους αέρος-αέρος και επιφανείας -επιφανείας , ένα υποβρύχιο, 2 ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας. Την δύναμη αυτή συνοδεύουν και Τούρκοι πάνοπλοι πεζοναύτες, απροσδιορίστου αριθμού...

Μιλάμε για σύνθετη δύναμη  όπως ονομάζεται στην στρατιωτική ορολογία,  η οποία διαθέτει όλα τα  ναυτικά «εχέγγυα» για να κινηθεί οπουδήποτε θελήσει, και να προκαλέσει «οποιαδήποτε» τύπου επεισόδιο εντός  του ελληνικών θαλάσσιων συνόρων.


Οι Τούρκοι μιλούν για ταυτόχρονη «εκπαίδευση» και άσκηση  των  επιχειρησιακών δυνατοτήτων σε Αιγαίο και  ανατολική Μεσόγειο. 

Η φύση και ο σκοπός της άσκησης όμως μας προδιαθέτει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά «ορθάνοιχτα»...

Η τουρκική πολεμική αεροπορία προκαλεί κάθε ημέρα στο ελληνικό εναέριο χώρο αναζητώντας να διευκρινιστούν οι απορίες των Τούρκων πασάδων,  εάν η ελληνική ηγεσία έχει αποστείλει πυραυλικά συστήματα και προσωπικό στα νησιά, χειμωνιάτικα.

Η σπουδή που δείχνουν οι Τούρκοι όπως προχθές στην νήσο Παναγιά για να εντοπίσουν με υπερπτήση αεροσκάφους CASA/IPTN CN-235 30 μέτρα πάνω από το έδαφος   αντιαεροπορικό  σύστημα  μαζί με την  ταυτόχρονη έξοδο μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων σύνθετης ναυτικής δύναμης, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το επόμενο διάστημα, ακόμα και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πιθανόν «επεισόδιο» σχεδιασμένο και εκτελεσμένο πάρα πολύ καλά…και αυτό θα το επιδιώξουν σίγουρα οι νεο-οθωμνανοί .

Η πολιτική κατάσταση στην γειτονική χώρα και τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο Ερντογάν, ειδικά μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη, μας το «φωνάζουν από μακριά¨...
ΠΗΓΗ: http://hellaspress-angel.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: