Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τα αγνώστου ταυτότητας ''ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ'' ΤΟΥ 1896.

Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η ιστορία των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στις ΗΠΑ πηγαίνει πίσω πάνω από έναν αιώνα, και συγκεκριμένα στο 1896, ένα έτος που είχαμε αλλεπάλληλες θεάσεις ΑΤΙΑ πάνω από μια συγκεκριμένη περιοχή μέσα σε λίγους μήνες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μυστηριώδες σκάφος με φώτα παρατηρήθηκε από τις εκατοντάδες των πολιτών του Σακραμέντο στην Καλιφόρνια, στις 17 Νοεμβρίου του 1896, να κινείται αργά πάνω από τη πόλη και κόντρα στον άνεμο, με ταχύτητα τριάντα μιλίων την ώρα.


Το ίδιο ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρήθηκε και πάλι μια εβδομάδα αργότερα, αυτή τη φορά πάνω από το Σαν Φρανσίσκο. Μέχρι το τέλος του έτους σημειώθηκαν εκατοντάδες αναφορές από όλη την ακτή του Ειρηνικού, δημιουργώντας μια φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης της εποχής.
Μετά από απουσία δύο μηνών, κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 1896-1897, το μυστηριώδες αντικείμενο που περιγραφόταν -από πολλούς μάρτυρες- σαν ένα σκοτεινό μακρόστενο αερόπλοιο, επανεμφανίστηκε πάνω από το Midwest, όπου φέρεται να ταξίδευε αρχικά από τη Νεμπράσκα προς το Μίσιγκαν και στις μεταγενέστερες αναφορές από τη Μινεσότα προς το Τέξας, πριν απότομα εξαφανιστεί για τα καλά τον Απρίλιο του 1897.
Αν και σε γενικές γραμμές η υπόθεση έχει κλείσει από ορισμένους σκεπτικιστές, ο οποίοι υποθετικά το αναφέρουν σαν πρόωρο πειραματικό αερόπλοιο που έκανε μυστικές δοκιμές χρόνια πριν την εμφάνιση του, «το μεγάλο αερόπλοιο» του 1897 ή ό, τι τελικά ήταν αυτό, παραμένει το ίδιο μυστήριο ακόμα και σήμερα όπως στην εποχή των παππούδων μας...
ΠΗΓΗ https://ufotruth-gr.blogspot.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια: