Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πετρογλυφικά 5.000 ετών απεικονίζουν μια σειρά από «σύγχρονες χημικές δομές»

Ο Avinsky ανακάλυψε μια συναρπαστική ομοιότητα μεταξύ των πετρογλυφικών με διάφορες χημικές ενώσεις. Αλλά πως  οι αρχαίοι απέκτησαν αυτή τη γνώση χιλιάδες χρόνια πριν; Ο Avinsky πιστεύει ακράδαντα ότι στο μακρινό παρελθόν, τους αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο τους επισκέφθηκαν προηγμένα εξωγήινα όντα που μετέφεραν την γνώση στους «πρωτόγονους» πολιτισμούς σε όλο τον πλανήτη.
Κατά την άποψη του Δρ Avinsky, τα πετρογλυφικά των Ουραλίων είναι απεικονίσεις περίπλοκων χημικών τύπων που απεικονίζονται σε βράχο, ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στην οργανική χημεία.

Οι μελετητές που εξέτασαν τα μυστηριώδη σχήματα κατέληξαν ότι πρόκειται για απεικονίσεις ζώων, χωρίς η αρχαιολογική κοινότητα να συμφωνεί πλήρως. Ωστόσο, ο Δρ Avinsky σημειώνει ότι τα σύμβολα που απεικονίζονται είναι παρόμοια με γνωστούς χημικούς τύπους όπως αυτός του πολυαιθυλενίου.
Αλλά το παραπάνω δεν είναι ο μόνος υποτιθέμενος χημικός τύπος που απεικονίζεται στα Ουράλια. Μια άλλη φιγούρα που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού μοιάζει με κηρήθρα. Οι αρχαίοι απεικονίζουν επίσης πολλά γεωμετρικά σχήματα, σαν εξάγωνα και εκτεταμένα εξάγωνα που οι συμβατικοί επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν τη σημασία τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Avinsky, τα λεγόμενα σχήματα «κηρήθρας» είναι στην πραγματικότητα απεικονίσεις χημικών δομών, όπως αυτή του γραφίτη.
Αλλά υπάρχουν και άλλα πετρογλυφικά διασκορπισμένα στην περιοχή που απεικονίζουν μια σειρά από παράξενα σύμβολα, και ένα από αυτά πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει τη χημική δομή των αντιβιοτικών.
Πολλοί πάλι δεν συμφωνούν με τον Ρώσο επιστήμονα αλλά αυτός ισχυρίζεται ότι οι αρχαίοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να απεικονίσουν αυτές τις σύγχρονες χημικές δομές, και αυτό δεν μπορεί, και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια απλή σύμπτωση.
Τα λεγόμενα εικονογράμματα των Ουραλίων έχουν παραμείνει ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά μυστήρια.
Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της περιοχής των Ουραλίων στη Ρωσία είναι ένα σύνολο από πετρογλυφικά 5.000 ετών που απεικονίζουν μια σειρά από «προηγμένες χημικές δομές». Αλλά πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν για αυτά χιλιάδες χρόνια πριν;
Μεταξύ των πολυάριθμων μυστηρίων που βρέθηκαν στην περιοχή των Ουραλίων στη Ρωσία, υπάρχει μια τεράστια περιοχή γεμάτη με αινιγματικά πετρογλυφικά που βρίσκονται στις όχθες των ποταμών Tagil, Neyva, Rezh, Yurozan και σε άλλες κοντινές περιοχές. Εκεί, σε μια σειρά από βράχους, οι αρχαίοι απεικόνιζαν μια σειρά από περίεργα γεωμετρικά σχήματα. Τα συναρπαστικά πετρογλυφικά εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση 800 χιλιομέτρων από βορρά προς νότο.
Σύμφωνα με την επικρατούσα τάση των αρχαιολόγων, τα περίπλοκα στοιχεία δημιουργήθηκαν μεταξύ 4.000 και 5.000 χρόνια πριν. Αλλά το πιο περίεργο γι ‘αυτούς δεν είναι η ηλικία τους, αλλά το τι απεικονίζουν.
Πολλοί ερευνητές που έχουν μελετήσει τα περίεργα πετρογλυφικά πιστεύουν ότι είναι ένα μείγμα γραμμάτων, από σύμβολα και ζώα, ένα σύνολο της αρχαίας τέχνης που είναι γνωστό ότι υπάρχει σε πολλές βραχογραφίες σε όλο τον κόσμο.
Αλλά με μια πιο προσεκτική παρατήρηση, θα παρατηρήσετε μια απίστευτη ομοιότητα μεταξύ ορισμένων από τα σύμβολα με περίπλοκους χημικούς τύπους.
Η ύπαρξη των πετρογλυφικών στα Ουράλια είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια, καθώς έχουν συναρπάσει και τις προηγούμενες γενιές, όπως ακριβώς έχουν συναρπάσει εμάς. Ο Τσάρος Πέτρος πήγαινε στον τόπο αυτό για να κάνει ένα ακριβές αντίγραφο των πετρογλυφικών το 1699.
Ural-Pictograms
Οι θεωρίες για αυτά τα περίεργα σχήματα ήταν πολλές μέχρι που ο Ρώσος ερευνητής Μοριακής Φυσικής Βλαντιμίρ Avinsky, ανέλυσε τα πετρογλυφικά.
ΠΗΓΗ http://apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: