Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Πρώην ελεύθερος σκοπευτής προειδοποιεί: «Φρικτή σφαγή στις ΗΠΑ αν ανατραπεί ο Ν. Τραμπ με πραξικόπημα»

Αμερικανός πρώην SEAL, με ειδικότητα ελεύθερου σκοπευτή, εκπαιδευτής στο αμερικανικό Ναυτικό και υπεύθυνος της ιστοσελίδας Tactical Insider, απεύθυνε ζοφερή προειδοποίηση μέσω της σελίδας του στο Facebook για «φρικτή σφαγή» που αναμένει τις ΗΠΑ εάν ορισμένοι κύκλοι απομακρύνουν τον Ντ. Τραμπ από το Λευκό Οίκο.
«Ακούω διάφορες φήμες για μια επικείμενη απόπειρα πραξικοπήματος κατά του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου μας, από ανατρεπτικά ανταρτικά στοιχεία τα οποία χρηματοδοτούνται από τον G.Soros και άλλους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης . Πολύ ανησυχητικά όλα αυτά», αναφέρει ο Craig “Sawman” Sawyer κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για πολύ χειρότερες καταστάσεις για να προσθέσει:
«Πατριώτες, αυτό δεν πρόκειται να είναι τίποτα λιγότερο από κήρυξη πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού: Αυτό θα είναι η απομάκρυνση του πιο θαρραλέου υπασπιστή και της τελευταίας πιθανότητας διατήρησης του Συντάγματός μας.  Κάτω από την μπότα των παγκοσμιοποιητών η ζωή δε θα είναι ίδια όπως την ξέραμε. Καθώς αυτή θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης των μαρξιστών, των σοσιαλιστών και των κομμουνιστών.

Αυτοί αποκτούν πλήρες έλεγχο εσείς απολύτως τίποτα. Ελευθερία θα εξαφανιστεί. Η κρυφή ατζέντα είναι το κακό και πολύ απλά κανείς δεν μπορεί αυτό να το επιτρέψει και για κανένα λόγο», αναφέρει ο πρώην SEAL προχωρώντας ακόμη περισσότερο:
«Όπως σε κάθε ένοπλο Σώμα, υπηρεσία Ασφαλείας ή κυβερνητικό πόστο, έτσι και εγώ πήρα ένα όρκο να υπερασπιστώ το Σύνταγμα εναντίον κάθε εχθρού εντός ή εκτός των ΗΠΑ. Παραβιάζοντας τον νόμο και πραγματοποιώντας ένα πραξικόπημα κατά του Προέδρου μας, τον οποίο εμείς οι πολίτες έχουμε εκλέξει. Κάνουν αυτομάτως τους εαυτούς τους εχθρούς των ΗΠΑ.
Μετά από όλα αυτά, άσχετα με τη θέση του καθενός όλοι έχουν ένα καθήκον να προστατέψουν το αμερικανικό σύνταγμα» αναφέρει ο Sawyer χωρίς να φοβηθεί τις λέξεις για το τι πρέπει να γίνει:«Aντιαμερικανικά ανατρεπτικά στοιχεία τα οποία είναι μπλεγμένα καθ΄ οιονδήποτε τρόπο σε ένα αντισυνταγματικό πραξικόπημα κατά του προέδρου μας θα κυνηγηθούν και εκτελεστούν επι τόπου.
Δεν θα υπάρχει μέρος για να τρέξουν, ούτε και για να κρυφτούν, κανένα έλεος.
Θα γίνουν σκληρά παραδείγματα για όλο τον κόσμο.
Η πρόβλεψή μου είναι ότι υπάρξει φρικτή σφαγή. Γιατί; Επειδή το ένα μέρος σε αυτή τη διαμάχη έχει 8 τρισεκατομμύρια σφαίρες στην κατοχή του και το άλλο δεν ξέρει ποια τουαλέτα να χρησιμοποιήσει», λέει ο Αμερικανός πρώην SEAL για να συμπληρώσει:
«Θα πάρει μόνο λίγες ώρες. Διδάγματα θα αντληθούν. Η Ιστορία θα κρατήσει σημειώσεις. Ο νόμος θα αποκατασταθεί. Πατριώτες Αμερικανοί: Στεκόμαστε ενωμένοι εναντίον όλων των εχθρών μας. Θέλουμε την ειρήνη αλλά είμαστε πάντα με τον νόμο.
Προετοιμαστείτε σε περίπτωση που αυτή η γελοία παράνοια  επιχειρήσει να καταργήσει το νόμο».
Η υπόθεση ενός εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ, δεν έχει απασχολήσει μόνο τους οπαδούς του John Titor που είχε προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο (για όσους πιστεύουν βέβαια τη ιστορία του), αλλά και ηθοποιούς: Πρόσφατα ο γνωστός αμερικανός ηθοποιός James Woods προειδοποίησε για εμφύλιο σπαραγμό στις ΗΠΑ εάν οι Δημοκρατικοί είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τη ασφάλεια των ΗΠΑ αρκεί να απομακρύνουν τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.
Το ίδιο όμως συμβαίνει και με ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές όπως οι Lindsey Graham και John McCain οι οποίοι δρουν ως οι «λαγοί» του αμερικανικού βαθέως κράτους για την απομάκρυνση με τον ένα τρόπο ή τον άλλο από την προεδρία.
ΠΗΓΗ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: