Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Απειλητικό e-mail προειδοποιεί για τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Προβληματισμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σε άλλες υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας έχει ξεκινήσει μετά την αποστολή ενός ιδιαιτέρως περίεργου και απειλητικού e-mail που εστάλη από το εξωτερικό.
Το ύποπτο e-mail, όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς» προειδοποιεί για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στην Κρήτη.

Το e-mail εστάλη χθες από τη Σουηδία προς τουριστικό γραφείο της χώρας και ο αποστολέας του ανέφερε ότι θα γίνει βομβιστική επίθεση σε ξενοδοχείο σε τουριστική περιοχή του νησιού.
Το απειλητικό e-mail στη συνέχεια εστάλη στην Αγγλία και από κει στην Ελλάδα και την Κρήτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία για το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε ο άγνωστος αποστολέας.
Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που μίλησαν στην εφημερίδα Πατρίς» τόνισαν: «Παρακολουθούμε με πολλή προσοχή την υπόθεση η οποία μπορεί να είναι από μια κακόγουστη φάρσα ως ένα πολύ σοβαρό προειδοποιητικό μήνυμα».
Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι για ποιο λόγο κάποιος να στείλει αυτό το e-mail σε ιδιωτική επιχείρηση στη Σουηδία (εστάλη πρώτα σε τουριστικό γραφείο) και όχι σε αστυνομική αρχή είτε της σκανδιναβικής χώρας είτε της Ελλάδος.
ΠΗΓΗ iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: