Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Oπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν

Για άλλη μια φορά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας ξεπέρασε κάθε όριο με τις γνωστούς του λεονταρισμούς.
Μετά το βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ενγκίν Αλτάι, ο οποίος είχε προκαλέσει λέγοντας «όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν», αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά, την «σκυτάλη» πήρε τις τελευταίες δύο μέρες ο Κιλιτσντάρογλου, βρίσκοντας πάτημα για να κερδίσει εθνικιστές ψηφοφόρους.

Δήλωσε σήμερα ότι: «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».
Στη συνέχεια ο κ. Κιλιτσντάρογλου επέκρινε και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».
«Εγώ μπορώ να πεθάνω για τη χώρα μου. Εθνικότητα είναι να προστατεύεις τη χώρα σου μέχρι τον τελευταίο κόκκο άμμου», είπε ο Κιλιτσντάρογλου συμπληρώνοντας «έχουν καταλάβει 18 νησιά και κανείς δε λέει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: