Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Σκοπιανοί: «Μην μοιράσετε τα Σκόπια σε Ελλάδα και Βουλγαρία»! - Αναβιώνει το σενάριο διαμοιρασμού της χώρας

Μεγάλη είναι η ανησυχία των Σλάβων Σκοπιανών για μελλοντική διάλυση της χώρας τους και διαμοιρασμού της σε Ελλάδα και Βουλγαρία όπως  φάνηκε από την διαμαρτυρία σκληροπυρηνικών εθνικιστών μετά από ενός λεπτού προσευχής στο προαύλιο του καθεδρικού ναού του Αγίου Κλήμεντα της Οχρίδας με κύριο αίτημά τους να μην διαιρεθεί η «Μακεδονία» μεταξύ των δύο χωρών.

Ισλαμική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας έκανε «παρατηρήσεις» σε Ελληνίδες – Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε ιμάμη και προσήγαγε 4 άτομα

Στην προσαγωγή ενός αυτοπροσδιοριζόμενου ιμάμη από το Μπαγκλαντές έφτασε η Ελληνική αστυνομία, ενώ εκτός από τον συγκεκριμένο προσήχθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, όπου είχαν μετατρέψει μια αποθήκη σε χώρο λατρείας. Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν συγκροτήσει ένα είδος «Ισλαμικής Αστυνομίας» κάνοντας παρατηρήσεις σε Ελληνίδες αλλά και μουσουλμάνους που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ενδεδειγμένους κώδικες συμπεριφοράς που ορίζει το Ισλάμ.
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ένας αυτοπροσδιοριζόμενος ως ιμάμης από το Μπαγκλαντές ο οποίος επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση ένα χώρο λατρείας στην Αθήνα που χαρακτηρίζεται ως ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Κιμ στοχοποίησε Αθήνα και Σούδα λόγω ΝΑΤΟ – Φόβος και τρόμος! Μέσα στο βεληνεκές του πυραύλου «Άρης-14»

Φόβος και τρόμος έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη από τις τελευταίες δοκιμές των πυραύλων του Κιμ Γιονγκ Ουν.Μάλιστα από ότι φαίνεται οι πύραυλοι είναι ικανοί να χτυπήσουν στόχους των Αμερικανών ακόμα και στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα και στην Ελλάδα.
Το όνομα αυτού είναι Hwasong-14 που στα ελληνικά σημαίνει «Άρης-14». Πρόκειται για το τελευταίο πυραυλικό επίτευγμα των επιστημόνων στη Βόρεια Κορέα και στους Αμερικανούς είναι γνωστός με το κωδικό ΚΝ-20.
Είναι ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύεται από κινητή πλατφόρμα, κάτι που τον καθιστά πολύ δύσκολο να εντοπιστεί γρήγορα. Η παρθενική του εκτόξευση έγινε στις 4 Ιουλίου 2017 στο πλαίσιο μιας πρόκλησης της Βόρειας Κορέας προς τις ΗΠΑ, που την ημέρα αυτή γιορτάζουν την ημέρα ανεξαρτησίας τους.

Βόρεια Κορέα: Ετοιμάζει νέα εκτόξευση πυραύλου – 50 κιλοτόννοι η ισχύς της βόμβας υδρογόνου

Φόβος και τρόμος για την κορεατική χερσόνησο ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Σεούλ: Ενδείξεις πως προετοιμάζει νέα εκτόξευση πυραύλου η Βόρεια Κορέα - Πέντε φορές ισχυρότερη από την προηγούμενη η τελευταία πυρηνική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ - Ενισχύεται το αμερικανικό αντιπυραυλικό σύστημα Thaad στη Νότια Κορέα - Ασκήσεις με πραγματικά πυρά και "επίθεσης" σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας από τη Σεούλ
Αποφασισμένοι να προκαλέσουν όσο γίνεται περισσότερο φαίνεται πως είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η Βόρεια Κορέα.

Βόρεια Κορέα: Της γυρίζει την πλάτη η Κίνα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας ανακοίνωσε ότι προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία στην Πιονγκγιάνγκ για την έκτη και ισχυρότερη πυρηνική δοκιμή που έκανε, την Κυριακή (03.09.2017) η Βόρεια Κορέα.
Το Πεκίνο έκανε γνωστές «τις σοβαρές του αντιρρήσεις σε αξιωματούχο της πρεσβείας της Βόρειας Κορέας στην Κίνα».
Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Αντίστροφη μέτρηση: Εγκατέλειψαν τη Β.Κορέα και οι τελευταίοι Αμερικανοί πολίτες – Ρωσία-Κίνα σε Κιμ Γιονγκ Ουν: «Κατέρριψε το F-35»

Μεγάλο πόκερ βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Ρωσίας-Κίνας-Β.Κορέας και ΗΠΑ-Ν.Κορέας-Ιαπωνίας. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απασφάλισε και εναντίον της Ιαπωνίας ενώ επιθεωρεί μονάδες του Στρατού του και «γεμίζει» τη χώρα με αντιαεροπορικά συστήματα.
Ο ηγέτης της Β.Κορέας πάει σε αυτό το πόλεμο με πρωταρχικό σκοπό να επιφέρει τις μεγαλύτερες απώλειες στους Αμερικανούς και κυρίως να καταρρίψει το μαχητικό 5ης γενιάς των ΗΠΑ, το F-35. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν και η Ρωσία και η Κίνα. Και γ αυτό οι Αμερικανοί φοβούνται ακόμη να το χρησιμοποιήσουν στη μάχη.
Ταυτόχρονα, ομάδα ειδικών δυνάμεων από ΗΠΑ-Βρετανία-Ν.Κορέα-Ιαπωνία θα εισέλθουν και θα επιχειρήσουν να σκοτώσουν ή να ακόμη να συλλάβουν τον Kim Jong-un.

Στέλεχος της Νεολαίας του Ερντογάν: Η Γη είναι επίπεδη,όποιος υποστηρίζει ότι είναι σφαιρική είναι μασόνος. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

Στέλεχος του κυβερνώντος ισλαμιστικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (AKP), σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νεολαίας του κόμματος, ισχυρίζεται ότι η Γη είναι επίπεδη και όποιος υποστηρίζει ότι είναι σφαιρική είναι μασόνος.
Ο Τολγάι Ντεμίρ, αντιπρόεδρος της Νεολαίας του AKP στη συνοικία Φατίχ της Κωνσταντινούπολης, έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Η θεωρία της επίπεδης Γης».