Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ίρμα: Με πρωτοφανή μανία πλησιάζει τις ΗΠΑ

H αντίδραση ενός απλού πολίτη της Φλόριντα δείχνει το μέγεθος της απειλής που πλησιάσει την νότια αυτή πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών. «Προσευχηθείτε για εμάς» είναι οι τρεις λέξεις στο μήνυμα αυτό που εκπέμπει όλη την αγωνία των πολιτών που αναμένουν το χτύπημα του τυφώνα Ίρμα. Ο τυφώνας αναμένεται στις ακτές της Φλόριντα γύρω στις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή. Ο αμερικανικός στρατός είναι επί ποδός και οι μονάδες ασφαλείας της NASA θωρακίζουν τη θηριώδη βάση εκτοξεύσεων πυραύλων στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ.

Αλγόριθμος από το σκοτεινό διαδίκτυο βοήθησε στην αποκρυπτογράφηση «σατανικής» επιστολής καλόγριας

Μια μυστηριώδης κωδικοποιημένη επιστολή που γράφτηκε τον 17ο αιώνα από μια καλόγρια, η οποία έλεγε πως είχε καταληφθεί από το διάβολο, αποκρυπτογραφήθηκε με τη βοήθεια ενός αλγορίθμου που βρέθηκε στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Η επιστολή που γράφτηκε στις 11 Αυγούστου 1676, από την Maria Crocifissa della Concezione στο μοναστήρι της Palma di Montechiaro, περιλαμβάνει μια ποικιλία συμβόλων και γλωσσικών κωδίκων, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών, των Κυριλλικών, των Αραβικών και των Ρουνικών, δηλαδή της αρχαίας γλώσσας των βορειο-ευρωπαίων.

Ντουμπάι: Η επόμενη αποστολή στον Άρη θα μιλάει αραβικά...

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το Ντουμπάι για το φουτουριστικό του στιλ, τα τεχνητά νησιά του, ως έδρα εκατοντάδων επιχειρήσεων απ’ όπου βγαίνουν καινοτόμες ιδέες, τους ουρανοξύστες του και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία του, το άφθονο χρήμα που ρέει όπως το πετρέλαιο, και ίσως κάποιοι να έχουμε ακούσει για τον οραματιστή εμίρη του, που μετέτρεψε ένα ψαροχώρι σε κέντρο οικονομικού ενδιαφέροντος για όλο τον κόσμο. Σύντομα θα το μάθουμε και ως την πρώτη Αραβική χώρα που έστειλε διαστημική αποστολή στον Άρη.

Τσίπρας και Κοτζιάς στέλνουν τα Σκόπια στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης;

Το πράσινο φως από τον Νίκο Κοτζιά περιμένουν οι νομικοί συνεργάτες του στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να στείλουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έναν μεγάλο φάκελο με όλες τις παραβάσεις στις οποίες έχουν προβεί τα Σκόπια, όσον αφορά την τήρηση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που υπεγράφη το 1995 μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της αντίστοιχης των βόρειων γειτόνων μας, διαβάζουμε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ο Κοτζιάς έριξε ένα μικρό… «πυρηνικό» σε Σκόπια και Αλβανία – Εντοπίστηκε «πιστόλι» του Τζορτζ Σόρος

Μια μικρή πυρηνική «βομβίτσα» έριξε ο Νίκος Κοτζιάς σε Σκόπια και Αλβανία, στην άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Εσθονία.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το πέρας των εργασιών την Παρασκευή, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών «έδειξε» την Αλβανία και τους σχεδιασμούς της αλβανικής κυβέρνησης να υφαρπάξει γαίες και κατοικίες που ανήκουν στη γηγενή Ελληνική Εθνική Μειονότητα (Βορειοηπειρώτες), ενώ στην ίδια δήλωσή του έγινε σαφέστατος υπαινιγμός και για τα Σκόπια.
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είπε:

Βρέθηκε φυσικό αέριο στο κοίτασμα Ονισήφορος στην κυπριακή ΑΟΖ – Είναι λίγο αλλά είναι απόδειξη

Μικρότερη του αναμενόμενου είναι τελικά η ποσότητα φυσικού αερίου στο κοίτασμα «Ονισήφορος Δυτικό 1», ώστε να μην το καθιστά εμπορεύσιμο.
Ωστόσο αυτό το γεγονός δεν προκαλεί απαισιοδοξία, καθώς ήδη ο ΥΠΕΜΠ Γιώργος Λακκοτρύπης είχε προϊδεάσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Παρόλο που ακόμα δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση είτε από πλευράς ΥΠΕΜΠ, είτε από τον γαλλικό ενεργειακό κολοσσό TOTAL για τα αποτελέσματα της γεώτρησης του West Capella, εντούτοις δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αναφέρεται σε εξαιρετικά πενιχρά αποτελέσματα, καθώς το πλοίο γεωτρύπανο έχει ολοκληρώσει από χθες το βράδυ την γεώτρηση, ενώ πλέον διεξάγει εργασίες σφράγισης του φρεατίου, ώστε αφενός να μην διαρρεύσει φυσικό αέριο, αφετέρου να μην εισέλθει νερό εντός του κοιτάσματος.

Μυστήριο με απώλεια μαχητικού στις ΗΠΑ: H USAF δεν αποκαλύπτει τον τύπο του - Το πρώτο δυστύχημα με F-35;

Μυστήριο με την απώλεια αεροσκάφους στις ΗΠΑ το οποίο πετούσε σε εκπαιδευτική πτήση με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος του. Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Τρίτη αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα στην περιοχή ασκήσεων της Νεβάδα κοντά στην ΑΒ Nellis, αλλά και στην περίφημη Area 51.
Νεκρός είναι ο χειριστής του αεροσκάφους αντισμήναρχος Eric Schultz (φωτο πρώτης σελίδας) ο οποίος ήταν και ο 28ος κατά σειρά πιλότος της USAF που πέταξε το F-35.
Το γεγονός ότι η αμερικανική Αεροπορία δεν αναφέρει τίποτα για τον τύπο του αεροσκάφους, λέγοντας πως πρόκειται για διαβαθμισμένη πληροφορία προφανώς προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά.
Πολλοί αφήνουν υποψίες ότι πρόκειται για το πρώτο δυστύχημα αεροσκάφους F-35, αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο πρόγραμμα του αεροσκάφους δεν αποκαλύπτουν τον τύπο.

To Μυστήριο με τα κρυστάλλινα κρανία

Σύμφωνα λοιπόν με κάποιους θρύλους των ιθαγενών της Αμερικανικής ηπείρου υπάρχουν 13 κρυστάλλινα κρανία φτιαγμένα από ατόφιο ορυκτό κρύσταλο (χαλαζία) και τα οποία είναι σε φυσιολογικό μέγεθος και λέγεται ότι μιλούν και μεταδίδουν πληροφορίες.


Φημολογείται ότι τα κρανία αυτά "περιέχουν" σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την προέλευση , το σκοπό και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας καθώς και απαντήσεις για τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος.

Μάλιστα λέγεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι μόνο σημαντικές για το μέλλον αυτού του πλανήτη αλλά ζωτικές και για την ίδια την επιβίωση του ανθρώπινου γένους.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτον τον θρύλο τα 13 αυτά κρανία θα ανακαλυφθούν και θα συγκεντρωθούν για να δώσουν τη συλλογική τους σοφία ΜΟΝΟ όταν το ανθρώπινο είδος είναι έτοιμο και εξελιγμένο πνευματικά ώστε να μην κάνει κακή χρήση αυτής της γνώσης...

Η Βόρεια Κορέα γιορτάζει και οι αναλυτές φοβούνται νέα πυρηνική δοκιμή

Στην επέτειο του 2016 η Πιονγκγιανγκ είχε προχωρήσει στην πέμπτη πυρηνική δοκιμή της - Πριν λίγες μέρες έκανε την έκτη, ανακοινώνοντας ότι έχει κατασκευάσει πανίσχυρη βόμβα υδρογόνου
Η Βόρεια Κορέα γιορτάζει σήμερα την επέτειο της ίδρυσης της, την ώρα που κάποιες φωνές στη χώρα ζητούν την ενίσχυση του πυρηνικού δυναμικού της, παρά τις απειλές για επιβολή νέων κυρώσεων από τη διεθνή κοινότητα.

Σε άρθρο της η εφημερίδα Ροτόνγκ Σίνμουν, όργανο του μοναδικού και κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Κορέα, υποστήριξε τη θέση αυτή τονίζοντας ότι πρέπει να επιτευχθεί παράλληλα η ανάπτυξη της οικονομίας και του πυρηνικού δυναμικού της χώρας.

Ασπρόπυργος: Εκκένωση λόγω εξουδετέρωσης δυο βομβών

Η ειδοποίηση που απηύθυνε ο δήμαρχος αφορά  τις συνοικίες, «Αεροδρόμιο», «Γκορυτσά», «Τρύπα Αλεπούς», «Κόκκινη Εκκλησιά», «Ψάρι» και «Θερμοκήπια», για αυτό και οι κάτοικοι καλούνται να απομακρυνθούν από τις οικίες τους.
Επίσης, επιβάλλεται η μεταστάθμευση των οχημάτων τους, έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων θα πρέπει να αφήσουν ανοιχτά τα τζάμια των σπιτιών και των άλλων εγκαταστάσεων τους, για να αποφύγουν τη θραύση τους, στην απευκταία περίπτωση έκρηξης, εξαιτίας του ωστικού κύματος. Για το περιστατικό και ο δήμος Ελευσίνας εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό.