Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Περίεργο τροχαίο: Τραυματίστηκε ο πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου

Ο Τζον Κυριάκου δήλωσε ότι έχει σπάσει τα πλευρά του, έχει μια σπασμένη κλείδα και ένα σπασμένο σπόνδυλο σε αυτό το τροχαίο
Ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κυριάκου, ένας εξέχων πρώην πράκτορας της CIA που ήταν από τους πρώτους που αποκάλυψε το πρόγραμμα βασανιστηρίων της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους, τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα με μηχανή, στις αρχές της εβδομάδας, στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του περιοδικού Newsweek.

Ανακαλύφθηκε βίδα 300 εκατομμυρίων ετών ενσωματωμένη σε βράχο στην Κίνα

Σύμφωνα με εκθέσεις από κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων, ένα μυστηριώδες αντικείμενο που ανακαλύφθηκε το 2002, θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι ανήκει σε προϊστορικούς πολιτισμούς.
Η βίδα της Lanzhou είναι ένα μυστηριώδες αντικείμενο που ανακαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια και φαίνεται να αμφισβητεί γενικά την αρχαιολογία και την ιστορία. Ανακαλύφθηκε το 2002, και έκτοτε, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεταξύ συλλεκτών και ερευνητών.
Το μυστηριώδες σχήμα πέτρας είναι περίπου 6 × 8 εκατοστά και ζυγίζει περίπου 466 γραμμάρια.
Αλλά δεν είναι μια κοινή πέτρα, μιας και το μέταλλο σε σχήμα βίδας προσθέτει μυστήριο, που σύμφωνα με τους ερευνητές είναι περίπου 300 εκατομμυρίων ετών.

Οι ακτίνες λέιζερ και ο Αρχιμήδης

Για αιώνες οι αρχαιολόγοι συζητούσαν πώς ο Αρχιμήδης,

ο μεγαλύτερος εφευρέτης της αρχαιότητας, κατάφερε να συγκεντρώσει την ηλιακή ενέργεια
για να καταστρέψει το ρωμαϊκό στόλο που απειλούσε τις Συρακούσες το 212 π.Χ. Ιστορικοί είχαν υποστηρίξει ότι ουδείς είχε τότε αρκετές γνώσεις οπτικής για να το επιτύχει.
Αλλά μια μελέτη που δημοσιεύτηκε έδειξε ότι ορισμένοι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν τόσο προχωρημένες γνώσεις οπτικής ώστε ενδέχεται να είχαν κατασκευάσει τηλεσκόπια και τα «κάτοπτρα πυρπόλησης» ήταν εντός των δυνατοτήτων τους.

Εβραίοι και Επανάσταση του 1821

Οι Κούρδοι που ζουν επάνω στα πετρέλαια που θέλουν οι Rothschild ...μάχονται εναντίον του ISIS με τη βοήθεια της Δύσης. Μόνο που και το ISIS δημιουργήθηκε, εξοπλίστηκε κι εκπαιδεύτηκε επίσης από τη Δύση.


Οι Κούρδοι νομίζουν ότι πολεμούν για την ανεξαρτησία τους με λίγα λόγια ...ενώ στην πραγματικότητα πολεμούν για να σκλαβωθούν σε νέα αφεντικά και μάλιστα με υποθηκευμένο το μέλλον των επόμενων 100 γενεών.

Εννοείται ότι ως «ελεύθερο» κράτος θα χρωστάει πολλά δισεκατομμύρια στους «απελευθερωτές», αυτοί θα επιβάλλουν κυβερνήσεις-μαριονέτες που θα αναγνωρίζουν εξολοκλήρου τα δάνεια της «επανάστασης» και μοιραία όλα τα έσοδα από τα πετρέλαια του «ελεύθερου» Κουρδιστάν ...θα καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων για αιώνες.

Μπαράζ αιτήσεων με την επωνυμία «Τουρκικός» ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη τη Θράκη

Τις "πύλες" της Θράκης για τους Τούρκους άνοιξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με την υπερψήφιση της τροπολογίας για την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης", καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη και νέα καταστατικά, προκειμένου να μετονομαστούν σε «Τουρκικά» αφού ο νόμος πλέον θα τους δίνει αυτό το δικαίωμα.
Όπως μεταδίδει το evros-news, επικεφαλής σε αυτή την κίνηση είναι άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που είναι γνωστό για την ανθελληνική του δράση. Ωστόσο, η Τουρκία δεν θα περιοριστεί στην στενή γεωγραφική ενότητα της Θράκης, αλλά παρόμοιες οργανώσεις θα "ξεφυτρώσουν" και στα Δωδεκάνησα, σε Κω και Ρόδο, κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβαινε. Αν και η συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται ξεκάθαρα σε μουσουλμανική μειονότητα, το επόμενο «βήμα» στον σχεδιασμό των Τούρκων θα είναι να θέσουν θέμα αναγνώρισης πλέον τουρκικής μειονότητας στην Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΤHΕΝΑ ΛΕΙΖΕΡ

Πριν από λίγες μέρες συνέβη ένα περίεργο ατύχημα κατά τη διάρκεια της πτήσεως ενός γαλλικού Airbus SE A 380 . Ξαφνικά στο ένα πτερύγιο του αεροπλάνου έγινε μια περίεργη
έκρηξη και εξερράγη ένα κομμάτι του πτερυγίου.
Ευτυχώς ο πιλότος κατάφερε και το προσγείωσε με μεγάλη δυσκολία σώζοντας τη ζωή των επιβατών.
Στις έρευνες που ακολούθησαν για να βρεθούν τα αίτια αυτής της περίεργης έκρηξης υπήρξαν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.