Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη ανακάλυψη: Ιχθυόσαυρος 152 εκατ. ετών στην Ινδία

Εντοπίστηκε σε άριστη κατάσταση καθώς λείπει μόνο ένα μέρος του κρανίου και λίγα οστά από την ουρά
Ένα εξαιρετικά σημαντικό και σε πολύ καλή κατάσταση εύρημα έφερε στην επιφάνεια η έρευνα ομάδας παλαιοντολόγων στην Ινδία. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν απολίθωμα Ιχθυόσαυρου που έζησε στο σημείο πριν από 152 εκατ. χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει τις μεγάλες γεωλογικές αλλαγές που έλαβαν χώρα στη Γη κατά την περίοδο εκείνη.

Σχεδόν 11.000 κεραυνούς «έριξε» ο Δαίδαλος!

Έχουν καταγραφεί από το σύστημα ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου
Εντυπωσιακές εικόνες από τους εκατοντάδες κερaυνούς που καταγράφηκαν στον Αττικό ουρανό

Τι κρύβεται στα βάθη του πιο απομακρυσμένου σημείου του Πλανήτη;

Ένα από τα πιο γοητευτικά μυστήρια της Μυθολογίας Κθούλου είναι η παράξενη βυθισμένη μητρόπολη της R’lyeh για την οποία ο Λάβκραφτ περιέγραψε με τόση λεπτομέρεια, ώστε μέχρι και σήμερα πολλοί πιστεύουν πως υπάρχει αληθινά.
Μάλιστα, ένα περίεργο γεγονός του 1997, προκάλεσε εκ νέου συζητήσεις για το αν είναι ή όχι αληθινός Κθούλου.
Δεν ανήκει στους Εξώτερους Θεούς αλλά στους Ελάσσονες Μεγάλους Παλαιούς.
Η όψη του είναι φρικτή και βρίσκεται βυθισμένος στην πόλη της Ρ’λυέ, κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου κοιμάται κι ονειρεύεται, επικοινωνώντας με τους ανθρώπους μέσα από τα όνειρα μέχρι τα άστρα να λερθουν και πάλι στην σωστή τους θέση και να ξυπνήσει και πάλι.. Έχει τη μορφή ενός χταποδόμορφου ειδεχθούς όντος με μεγάλες φτερούγες και μεμβράνες ανάμεσα στα δάχτυλα. Θεωρείται ως ο Αρχιερέας των Εξώτερων Θεών.

Έλαιο τεϊόδεντρου: 10 σημαντικά οφέλη του στην υγεία σας

Κάθε σπίτι χρειάζεται ένα μικρό μπουκαλάκι από έλαιο τεϊόδεντρου. Προερχόμενο από τα φύλλα Melaleuca alternifolia, το tea tree είναι ευρέως γνωστό για τις ισχυρές αντισηπτικές του ιδιότητες και την δραστικότητά του σε περιπτώσεις μικρών τραυματισμών και πληγών. Αυτό το φυτό ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία, εκεί όπου αιώνες πριν το χρησιμοποιούσαν ήδη οι ιθαγενείς της.
Το έλαιο τεϊόδεντρου διαθέτει διάφορες πολύτιμες ιδιότητες. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά για τη θεραπεία διάφορων δερματικών παθήσεων και ως αποσμητικό χώρου για την απομάκρυνση της μούχλας. Χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε διάφορα καλλυντικά και καθαριστικά προϊόντα του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των σαμπουάν, των αλοιφών για νύχια και δέρμα και των απορρυπαντικών πλυντηρίου.

Πραγματοποιούσαν ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ;

Πηγές για τερατόμορφα πλάσματα υπάρχουν σε όλες τις μυθολογίες του κόσμου.
Από τις Αιγυπτιακές Σφίγγες και τους Κενταύρους της Ελληνικής μυθολογίας, μέχρι τον Οάννες τον Θεό των Μεσοποτάμιων με το ψαρίσιο σώμα του και τις γοργόνες ή σειρήνες των αρχαίων μύθων και θρύλων, οι περιγραφές δεν σταματούν να υπονοούν ότι τα τέρατα αυτά ήταν συνδυασμός πολλών ζώων σε ένα ή ανθρώπου και ζώου μαζί. Υδρόβια, ιπτάμενα ή χερσαία «μυθικά» πλάσματα πάντα τρομοκρατούσαν ή βοηθούσαν τους ανθρώπους ανάλογα με την περίσταση.
Πασίγνωστα τέρατα τις αρχαιότητας ήταν οι Κένταυροι, διασταύρωση ανθρώπου και αλόγου. Ο πατέρας των Κενταύρων και πρώτος Κένταυρος της μυθολογίας θεωρείται ο Ιξίονας. Μεταμορφώθηκε από τον Δία γιατί τόλμησε να κοιτάξει ερωτικά την «βασίλισσα του ουρανού» (Ήρα). Ο Δίας τον καλεί σε τραπέζι στον Όλυμπο, στην κατοικία των Θεών και τον ξεγελά

Επιστήμονας: «Εντοπίσαμε αληθινές Μούμιες εξωγήινων – Δεν ανήκουν 100% σε ανθρώπινα όντα» - Τι πειράματα κάνει η ΝΤΠ;

Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινοί σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών.
Ο Dr Edson Vivanco, ειδικός σε σκελετούς, αναφέρει ότι οι μούμιες εξωγήινων 1.700 ετών που βρέθηκαν στη νότια Αμερική δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα.
Μούμιες εξωγήινων με 3 δάχτυλα
Οι μούμιες με τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια ωστόσο έχουν χαρακτηριστεί ψεύτικοι από άλλους επιστήμονες. Όμως ο Dr Edson Vivanco επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι τα σώματα είναι πραγματικά.