Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Προβληματισμός για τον πρώτο «αστεροειδή» από άλλο αστρικό σύστημα: Έχει μήκος 400 μέτρα και μεταλλική δομή!

Προβληματισμός επικρατεί  από την αποκάλυψη ότι ο «αστεροειδής» Oumuamua, το πρώτο διαστημικό σώμα που εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα προερχόμενο από ένα άλλο αστρικό σύστημα, έχει μεταλλική δομή και σχήμα… πούρου.
Ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 19 Οκτωβρίου του 2017 από το τηλεσκόπιο Pan-STARRS 1 της Χαβάης. Μετά από ακριβέστερες παρατηρήσεις και ανάλυση οι αστρονόμοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το διαστημικό αυτό σώμα, δεν προέρχεται από το ηλιακό μας σύστημα, όπως όλοι οι αστεροειδείς που έχουν παρατηρηθεί, αλλά από άλλο αστρικό σύστημα έχοντας ταξιδέψει για εκατομμύρια χρόνια πριν βρεθεί στην «γειτονιά» μας.

Αποκάλυψη Βαρώτσου για τους σεισμούς: «Υπάρχει πρόβλεψη για μέγεθος, επίκεντρο και χρόνο» – Τι είπε για την Ελλάδα

Ο καθηγητής Φυσικής Παναγιώτης Βαρώτσος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ήταν αποκαλυπτικός. Ο Σεισμός μπορεί να προβλεφθεί, είπε.
Μάλιστα όπως τόνισε η ομάδα ΒΑΝ έχει τη μεθοδολογία να προβλέψει το μέγεθος, την περιοχή όπου θα εκδηλωθεί το φαινόμενο, αλλά και τον χρόνο εκδήλωσής του.
Όπως είπε ο καθηγητής μιλώντας στην ΕΡΤ, η δουλειά του επιστήμονα είναι να προσπαθήσει να προλάβει ή να ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες ενός σεισμού.
Κάνουμε διαρκώς μετρήσεις και όταν δούμε ότι οι εκτιμήσεις οδηγούν σε έναν σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ ή μεγαλύτερο συγγράφουμε μια εργασία τη δημοσιοποιούμε δίνοντας τη δυνατότητα στην πολιτεία να γνωρίζει τις εκτιμήσεις μας.

ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ : 500 άνθρωποι παραβρέθηκαν σε συνέδριο με θέμα την…επίπεδη Γη

Απόδειξη ότι δεν είναι τελικά τόσο λίγοι όσο νομίζαμε, έδωσαν οι υποστηρικτές της επίπεδης Γης , οι οποίοι πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσαν στις ΗΠΑ το πρώτο διεθνές συνέδριο του είδους. Ο τίτλος του ήταν «Διεθνής Συνδιάσκεψη Επίπεδης Γης 2017» τα λέει όλα…
Το συνέδριο αυτό πραγματοποιήθηκε στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, με βασικό στόχο να προωθήσει την πεποίθηση -βάσει σχετικών ερευνών- ότι η Γη δεν είναι σφαιρική, αλλά επίπεδη. Συμμετείχαν διάφοροι ενθουσιώδεις άνθρωποι, με κυρίαρχους ορισμένους ακραίους χριστιανούς δημιουργιστές, οι οποίοι διατείνονται πως ο Θεός είναι με το μέρος τους σε αυτό το θέμα.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον οργανισμό Kryptoz Media, που παράγει DVD και άλλο «ενημερωτικό» περιεχόμενο, με κεντρικό άξονα ότι ο «επιστημονισμός» (όπως αποκαλούν την επιστήμη) απομακρύνει τους ανθρώπους από τον Θεό.