Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μυστήριο! Τι είναι αυτές οι φωτεινές μπάλες στον ουρανό;


Το φαινόμενο παρατηρήθηκε στον ουρανό της Κίνας. Οι φωτεινές μπάλες δεξιά και αριστερά του Ήλιου κίνησαν την περιέργεια πολλών και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως πρόκειται για… ufo.

Απασφάλισαν οι Ενοπλες Δυνάμεις: Ανταλλαγή πυρών γύρω από τα Ίμια – Απείλησαν με ρεσάλτο σε γερμανικό πλοίο – Τουρκία: «Ξεσπά φουρτούνα στην Κύπρο»

Ασχημες και κλιμακούμενες είναι οι προκλήσεις των Τούρκων ξεκινώντας από τα Ίμια και φτάνοντας μέχρι την Κυπριακή ΑΟΖ ενώ υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για ανταλλαγή πυρών κοντά στα Ίμια την Τρίτη. Τουρκοι και Ελληνες ήταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη επί 6 ώρες. Ισως γι αυτό οι αναφορές Π.Καμμένου για «απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής».
Οι Τούρκοι ήταν προκλητικότατοι και μία ανώτατη πηγή μας υποστήριξε ότι υπήρξε και ανταλλαγή πυρών, πληροφορία η οποία δεν έχει διαψευστεί ακόμη. Ομως το γεγονός αυτό μαζί με τις τουρκικές προκλήσεις στην Λήμνο και τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για δολοφονία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου παραπέμπουν στο σχέδιο «Βαριοπούλα».

Πού είναι –άραγε- η θpυλική «Κόκκινη Μηλιά»;

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι από έρευνα και μελέτη τουρκικών αρχείων, βρέθηκε ότι την εποχή εκείνη οι Τούρκοι χρησιμοποιούσαν την έκφραση «Κόκκινο Μήλο» για κάθε μεγάλη και ισχυρή πόλη, και έτσι αποκαλούσαν και την Κωνσταντινούπολη πριν την κατάληψή της.
Παρά ταύτα δεν έχει θεωρηθεί βέβαιο και εξακριβωμένο αν με την τουρκική αυτή ονομασία σχετίζεται η «Κόκκινη Μηλιά» των Ελλήνων!..
Πολλοί θρύλοι και πολλές παραδόσεις για την «Κόκκινη Μηλιά», οι οποίοι –θρύλοι- ενισχύθηκαν σημαντικά από την ιδεολογία της «Μεγάλης Ιδέας», που ίσχυσε στην Ελλάδα ως κυρίαρχη κρατική ιδεολογία μέχρι το 1922, θέλουν την Κόκκινη Μηλιά να βρίσκεται γεωγραφικά σε διάφορα μέρη, αλλά ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο χώρος αυτός!

Οι μεγάλες προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2018!Πόλεμος Δύσης και Ανατολής – Ποιος θα επικρατήσει

Τι αναφέρει για τον Ντόναλντ Τραμπ και ποιες οι πιθανότητες μίας μάχης μεταξύ Ανατολής και Δύσης
Γεννήθηκε στη Γαλλία τον 16ο αιώνα. Πέθανε το 1566, αλλά το όνομά του εξακολουθεί να είναι «ζωντανό», προκαλώντας αίσθηση με τις προβλέψεις του, αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν συμβούν τα μεγαλύτερα τραγικά γεγονότα στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία. Ο Γάλλος αστροφυσικός Νοστράδαμος προέβλεψε τα μεγαλύτερα γεγονότα, αλλά οι προβλέψεις του δεν έχουν εξαντληθεί. Λίγα 24ωρα πριν πέσει το λυκόφως του 2017 και υποδεχθούμε το 2018, ο Νοστράδαμος γίνεται περισσότερο επίκαιρος από ποτέ, καθώς δύο ακόμα «καταστροφικές» προβλέψεις του, δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί.
Πριν φτάσουμε στο «σήμερα», ας ρίξουμε μία ματιά στην «ταυτότητα αξιοπιστίας» του Νοστράδαμου. Ο Γάλλος αστροφυσικός, άγνωστο με ποια μέθοδο, προέβλεψε το θάνατο του βασιλιά Henry II, περιγράφοντας με δραματικό, όσο και ποιητικό τρόπο, κάθε λεπτομέρεια της άκρως σημαντικής για την εποχή εκείνη στιγμής.

«ΒΟΜΒΑ» ΒΑΡΩΤΣΟΥ: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για σεισμούς της τάξης των… 8 Ρίχτερ στη χώρα μας αφήνει ο καθηγητής Φυσικής Παναγιώτης Βαρώτσος! Μιλώντας στα ΤΕΙ της Αθήνας, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Ενωσης Φυσικών, ο γνωστός καθηγητής εξήγησε ότι, λόγω της έντονης σεισμικότητας της Ελλάδας, σεισμοί αυτού του μεγέθους έχουν συμβεί στο παρελθόν στη χώρα μας, ενώ τίποτα δεν αποκλείει ότι μπορεί να ξανασυμβούν.
«Στην Ελλάδα, το 1926 είχαμε τον σεισμό των 8 Ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή του Νότου, στη Ρόδο, ενώ 20 χρόνια πριν είχαμε ανάλογο σεισμό στα Κύθηρα. Γίνονται, λοιπόν, σεισμοί τέτοιου μεγέθους στη χώρα μας, όπως αυτός του Μεξικού. Και δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, ούτε οι σεισμολόγοι το αποκλείουν» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αυτό που δεν μπορεί να έχουμε είναι σεισμός μεγέθους 9 Ρίχτερ, όπως είχαμε στην Ιαπωνία» πρόσθεσε ο καθηγητής, ενώ εξήγησε πως ένας σεισμός μπορεί να λάβει χώρα ακόμη και σε μια περιοχή που θεωρείται ασεισμική!