Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τούρκοι ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί αποβιβάστηκαν και παραδόθηκαν στο στρατιωτικό φυλάκιο της Παναγιάς Οινουσσών!

Στην Παναγιά Οινουσσών, όπου βρίσκεται το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού (επανδρώθηκε μόλις το 2016, κατόπιν σειράς προκλήσεων των Τούρκων και πληροφοριών για πιθανή δημιουργία επεισοδίου στιλ Ιμίων) αποβιβάστηκαν με φουσκωτή λέμβο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα ομάδα Τούρκων ανώτερων κρατικών υπαλλήλων.
O αριθμός των αφιχθέντων ανέρχεται σε 17 άτομα.
Πρόκειται για Τούρκους ανώτερους δημοσίους υπαλλήλους και δικαστικούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διώκονται και κινδυνεύουν με φυλάκιση από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Τουρκικά μαχητικά δεν άφηναν το ελικόπτερο CH-47D του Π.Κουρουμπλή να φύγει από Στρογγύλη - Καμία ελληνική αντίδραση

Για άλλη μια φορά τα περί «κόκκινων γραμμών» και «ανάλογης απάντησης την επόμενη φορά που οι Τούρκοι θα προβούν σε επιθετικές ενέργειες», αποδείχτηκαν «καπνός» και η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και το Υπουργείο Εξωτερικών είναι πλέον σοβαρά εκτεθειμένοι:
Σε νέο περιστατικό τουρκικά μαχητικά δεν επέτρεψαν στο ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού που μετέφερε τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Παναγιώτη Κουρουμπλή να απογειωθεί από τη νήσο Στρογγύλη στο συγκρότημα του Καστελόριζου.
Κατά τα λοιπά «Θα βομβαρδίσουν, θα καταρρίψουν» και άλλες τέτοιες βλακειες και βέβαια «θα κάψουν ζωντανούς τους Τούρκους» στο επόμενο επεισόδιο...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ : ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΛΣ 080 ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΛΕΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΙΑ;


ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΛΣ 080 ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ  30mm /70 OTO BREDA ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ  ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΠΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ:

Αποκαλύφθηκε το θανατηφόρο μυστικό της Πύλης του Άδη – Όποιος την πλησίαζε έβρισκε φρικτό θάνατο

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι θάνατοι είναι πέρα για πέρα αληθινοί και βρέθηκε τι τους προκαλεί. Ομάδα γερμανών ερευνητών που μελετούσαν την αρχαία πόλη της Ιεράπολης της Φρυγίας βρήκαν την ακριβή αιτία των θανάτων.