Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η κινηματογράφηση ενός Bigfoot (Μεγαλοπόδαρου) από τους Patterson και Gimlin – Η ιστορία ενός θρυλικού φιλμ (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που έχουν αποτυπωθεί σε φιλμ είναι αυτό του Μεγαλοπόδαρου (Bigfoot, Sasquatch) που ισχυρίζονται ότι κινηματογράφησαν οι Patterson και Gimlin στο Bluff Creek της Βόρειας California στις 20 Οκτωβρίου 1967.

Τι είναι ο Σιωνισμός;


Μετά την ανατροπή της Αγγλικανικής μοναρχίας, ο «Λόρδος Προστάτης (Lord Protector)» προσποιήθηκε ότι επιτρέπει στον αγγλικό λαό να πραγματοποιήσει την αναγκαία ηθική καθαρότητα για να διασχίσει μια 7χρόνη δοκιμασία, να καλοδεχτεί την επιστροφή του Χριστού και να ζήσει ειρηνικά μαζί του για 1.000 χρόνια (το «Millennium»).
Για αυτό το σκοπό, σύμφωνα με την ερμηνεία του της Αγίας Γραφής, οι Εβραίοι έπρεπε να σκορπιστούν στα πέρατα της γης, στη συνέχεια να επανα-ενωθούν στη Παλαιστίνη και να ανοικοδομήσουν το ναό του Σολομώντα. Με αυτή τη βάση, ίδρυσε ένα πουριτανικό καθεστώς, ανέστειλε το 1656 την απαγόρευση στους Εβραίους να εγκατασταθούν στην Αγγλία και ανακοίνωσε ότι η χώρα του δεσμεύεται για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Σε συναγερμό η Ανατολική Μεσόγειος: «Χάνεται» το αεροπορικό σήμα GPS

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Ανατολική Μεσόγειο με ένα σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίζεται απο αεροπλάνα όλης της περιοχής.

Ειδικότερα πρόβλημα στην αεροπορία όλης της ανατολικής Μεσογείου αντιμετωπίζεται από αεροπλάνα, των οποίων «μπερδεύονται» τα ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού θέσης, τα γνωστά μας GPS. Τόσο οι Αρχές Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου, όσο και της Τουρκίας έχουν εκδώσει έκτακτες ειδοποιήσεις για την αεροναυτιλία - Notam.

Έλληνες στρατιωτικοί: Ανατροπή με το κινητό! Τι ψάχνουν οι Τούρκοι

Οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν... επισκεπτήριο από δικαστικό λειτουργό της Τουρκίας - Γιατί ψάχνουν το υπηρεσιακό κινητό οι Τούρκοι 20 ημέρες μετά τη σύλληψη στις Καστανιές; - Τακτική καθυστερήσεων ή θέλουν να “φυτέψουν” επιβαρυντικά στοιχεία

Ο χθεσινός “συναγερμός” στα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης φαίνεται ότι είχε κάποια βάση, καθώς, ενώ οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν τελικά από τις φυλακές της Αδριανούπολης στα δικαστήρια, φαίνεται ότι δικαστικός λειτουργός του επισκέφθηκε με αφορμή την έρευνα σε ένα κινητό που είχαν μαζί τους κατά τη σύλληψή τους ο Ανθυπολοχαγός και ο Λοχίας του Ελληνικού Στρατού κατά τη σύλληψή τους στις Καστανιές του Έβρου.